Innstillinger for håndtering av ordrekonflikt finnes under Standardoppsett > Tilbud-ordre:
(Denne funksjonaliteten gjelder for både Onlet og Appen)
Håndtering av ordrekonflikter (Gjelder kun for ordrestatus "Bestilt"):
- Sperre for booking på produkt med ordrekonflikt: Dette har vært standarden tidligere, hvor man ikke kan erstatte en ordre uten å manuelt flytte den først.
- Aut. omgjøre konfliktordre til gruppebooking: Flytter man en ordre ned til et produkt som har en annen ordre, vil ordren man erstatter, automatisk bli omgjordt til en gruppeordre.
- Aut. flytte konfliktordre til ledig produkt, sek.gruppebooking: Flytter man en ordre ned til et produkt som har en annen ordre, vil ordren som står der automatisk flytte til et ledig produkt på gjeldende lager. Dersom det ikke er ledige produkter, endres denne til en gruppebooking.
- Benyttes modell, vil den først se etter ledig produkt i valgt modell (Samme lager)
- På produktet som blir flyttet (automatisk i bakgrunnen) beholdes like relasjoner. Dersom det har et relasjonsprodukt som ikke finnes på det andre produktet, vil dette bli slettet og det nye relasjonsproduktet på den andre maskinen blir lagt til. Eks på dette er en gravemaskin som har en unik graveskuffe. Dersom man bytter til en annen gravemaskin, så får den automatisk den nye unike graveskuffen tildelt (Den gamle graveskuffen blir slettet).
Ordrelinjeutvidelse:
- Velges Aut. omgjøre konfliktordre til gruppebooking eller Aut. flytte konfliktordre til ledig produkt, sek. gruppebooking så overføres disse innstillingene automatisk til ordrelinjeutvidelse:
- Velger man Sperre for booking på produkt med ordrekonflikt, vil ordrelinjeutvidelse automatisk få Aut. omgjøre konfliktordre til gruppebooking, da ovennevnte valg ikke fungerer når det skal gå automatisk