Under innstillinger > transportstatuser kan man velge hvilke statuser man ønsker å ta i bruk. Man kan også overstyre beskrivelsen (kan ikke inneholde mer enn 20 tegn).
Man kan ikke deaktivere statusene "ikke planlagt", "planlagt" og "utført", men man kan overstyre beskrivelsen hvis ønskelig:
Man kan registrere en handling for både pakk- og returseddel på følgende statuser:
- Lastet
- På vei
- Losse
- Utført
Det vil si at når sjåførene endrer status i transportappen til for eks "utført" så har de mulighet til å endre status på pakkseddel til status "levert", eller returseddel til "avmeldt" eller "returnert" i forhold til de valgene man setter i nedtrekks menyene her:
Man kan velge om man ønsker å utløse relasjonsvalget for sjåførene her:
I Onlet vil relasjonene vises under "ubehandlede sjåførendringer" dersom:
- "Utløser relasjonsvalg for sjåfør" ikke er satt på
- Sjåføren ikke har tatt stilling til relasjonene i transportappen
- Sjåføren ikke har tilgang til å ta stilling til relasjonsvalgene (iht. tilgangsmalen som vedkommende har)